CurseForge

3107 - Reply button not working as expected

What steps will reproduce the problem? Please provide as much detail as possible. 1. Go to a page on Bukkit Dev and click the "Reply to comment" button (the one with the blue arrow) 2. Type up a reply to the comment. 3. Submit the reply.

What is the expected output? What do you see instead? I expect to see "@ExampleUser" with a link to their comment in my reply. Instead I see "@######:" where the "#" is the number of the comment to which I am replying.

At what time and date (year, month, day) did you get this bug? (Include your timezone) This is a consistent issue, but did not start happening until recently, less than a month ago.

Please provide any additional information below. As I said, this is a new issue, and other users are not experiencing a similar problem. It used to do "@ExampleUser" but no longer does. You can see the difference on our plugin page: http://dev.bukkit.org/server-mods/signshop/. Wargamer2010 is able to reply with the comment links, and I am not.

User When Change
Torhal Jul 23, 2013 at 23:47 UTC
prencher May 24, 2012 at 13:14 UTC
Devinish May 21, 2012 at 21:45 UTC Changed description:
  This is a consistent issue, but did not start happening until recently, less than a month ago.

  **Please provide any additional information below.**
- As I said, this is a new issue, and other users are not experiencing a similar problem.  It used to do "@ExampleUser" but no longer does.  You can see the difference on our plugin page: [[http://dev.bukkit.org/server-mods/signshop/]]
+ As I said, this is a new issue, and other users are not experiencing a similar problem.  It used to do "@ExampleUser" but no longer does.  You can see the difference on our plugin page: [[http://dev.bukkit.org/server-mods/signshop/]].  Wargamer2010 is able to reply with the comment links, and I am not.
Devinish May 21, 2012 at 21:44 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 2 comments
  • Avatar of Devinish Devinish May 24, 2012 at 19:25 UTC - 0 likes

    Fair enough, thanks for the reply. I'll continue to use wikicreole as a workaround.

  • Avatar of prencher prencher May 24, 2012 at 13:14 UTC - 0 likes

    This is a known issue with the markdown parser. If you use WikiCreole or BBCode it works as expected.

  • 2 comments

Facts

Last updated
Jul 23, 2013
Reported
May 21, 2012
Status
Declined - We decided not to take action on this ticket.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees